uit

Ieder kind zijn eigen talent!

Nieuwsoverzicht

Uitnodiging thema avond: Opvoed-Ding

Geplaatst op 8 november 2018 | door Danielle Jansen | in Geen categorie

Thema Avond 21 november

Hallo, wij zijn Anita Schipper (Kindercoach en Opvoedingsondersteuning) en Petra Alderden (Dramatherapeut). Samen zijn wij Opvoed-Ding. We zijn dit opgestart om ouders bij elkaar te brengen en op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan over verschillende opvoedingsonderwerpen/vragen.

De thema avonden zijn creatief in elkaar gezet met veel interactie en een pedagogische presentatie.

Woensdag 21 november zal de thema avond in het teken staan van ‘ Communiceren met je kind’. Hoe communiceren wij in het dagelijks leven met onze kinderen? Heeft het effect? Welke vormen van communiceren zijn er eigenlijk en hoe kun je een effectieve communicatie toepassen waarin het ouder kind contact goed verloopt?Dit zullen vragen zijn waar we het over gaan hebben.

Bent u geïnteresseerd kom dan gerust langs. Meer informatie kunt u vinden op:www.opvoed-ding.nl U bent vanaf 19:45 van harte welkom in de Brug, Nieuwveenseweg 15,Nieuwkoop. De avond zal rond 21:30 eindigen. De entree is gratis, eenvrijwillige bijdrage is welkom.

Groeten Anita en Petra


Hoofdluiscontrole

Geplaatst op 15 mei 2018 | door Danielle Jansen | in Geen categorie

Aanstaande woensdag vindt de luizencontrole plaats. Alle leerlingen worden door een groep ouders gecontroleerd op luizen en/of neten. We willen u daarom vragen deze dag bij de jongens geen gel in de haren te doen. Het haar van de meisjes gaat los voor de controle, dus het is zonde om het bijvoorbeeld in te vlechten. Een staart is geen probleem.
Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten
Team Het Kompas


Informatie voor nieuwe ouders

We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.