Mijn naam is José Hazelaar. Ik ben getrouwd met Han en samen hebben wij 3 kinderen, die al geruime tijd uit huis zijn. Ook ben ik oma van drie prachtige kleindochters. Ik ben directeur van Het Kompas en van de Torenvalk in Leimuiden. Een leuke en afwisselende baan.
Mijn naam is Marloes Schildkamp en ik werk als intern begeleider op het Kompas. Ik woon in Alphen aan den Rijn samen met Frank en onze twee jongens, Tim en Luuk. In mijn vrije tijd waterpolo ik en gaan we graag weg met vrienden.
Hallo, ik ben Marijke Beenhakker. Ik werk op het Kompas in groep 2-3. Ik woon in Leiden samen met man en onze kinderen Marc en Marije. Wanneer ik tijd heb vind ik het heerlijk om te lezen en uitgebreid te koken. Maar ook spelletjes doen en fietsen zijn leuke activiteiten.
Ik ben Nel Kalkman en leerkracht van groep 2-3. Ik ben getrouwd met Peter en we hebben 2 kinderen: Leonie en Daan.We wonen in Boskoop. Peter werkt in de boomkwekerssector. Ik sport graag; tennis en aerobics. Ik hou van koken en tuinieren. In de winter ga ik graag op skivakantie, in de zomer naar Frankrijk.
Ik ben Stéphanie Kleijn. Ik kom uit Alphen a/d Rijn en ik sta voor groep 3-4-5b. Werken met hoogbegaafde kinderen vind ik een geweldige uitdaging. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard.
Ik ben Marjolein van Dam en kom uit Alphen aan den Rijn. Ik ben de leerkracht van groep 7-8b. Hoogbegaafde kinderen begeleiden vind ik een echte uitdaging en doe ik met veel plezier. Ik heb mijn opleiding tot gevorderd talentbegeleider afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik mij o.a. gespecialiseerd in verschillende coachingstechnieken, executieve functies, mindset en faalvaardigheid. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen of tijd door te brengen met familie of vrienden.
Hallo! Ik ben juf Lianne, de juf van groep 4-5a. In 2010 ben ik getrouwd met Martin. Samen hebben wij twee kinderen, Hidde en Simme zitten allebei hier op school. Ik ben dol op paarden en paardrijden. Ook houd ik van lekker gezellig eten met vriendinnetjes en mooie dingen zien en beleven op vakantie.
Ik ben Sarah Marsman en sta op maandag, dinsdag en donderdag voor groep 6/7b. Ik ben getrouwd met Gilian en moeder van Floris van 2. We wonen in Alphen aan den Rijn. Ik vind het een uitdaging om met hoogbegaafde kinderen te werken, ik heb voordat ik de Pabo heb gedaan Chinees, Kunstgeschiedenis en Engels gestudeerd en vind het erg leuk om hier in de klas mee aan de slag te kunnen. In mijn vrije tijd ben ik meestal aan het breien of haken, maar winkelen en lezen vind ik ook erg leuk om te doen.
Ik ben Astrid Haak en ik woon in Nieuwveen. Sinds 2015 ben ik getrouwd met Barry en wij zijn in januari ouders geworden van onze dochter Emma. Ik sta op woensdag en vrijdag in groep 6-7b en op donderdag ondersteun ik de andere leerkrachten. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond Tess of doe ik leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Verder ben ik gek op dieren en op lezen.
Mijn naam is Janneke Fletterman. Ik ben in 2015 afgestudeerd tot onderwijsassistent.  Op maandagochtend, dinsdag en donderdag ben ik op Het Kompas te vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en lees ik graag een spannend boek voor de open haard. Ook ga ik graag wat met vriendinnen doen.
Ik ben Daniëlle Jansen. Ik kom uit Bodegraven en sta voor groep 6-7-8a. Ik ga in mijn vrije tijd graag naar het theater en musicals hebben dan de voorkeur. Daarnaast vind ik het heerlijk om gezellig met vrienden een paar dagen naar een leuke stad te gaan en daar alles te verkennen.
Ik ben Suzanne van Leeuwen. Ik kom uit Koudekerk aan den Rijn. Ik ben de leerkracht van groep 1-2. Als ik niet op school ben, ben ik veel met mijn paarden bezig of ga ik leuke dingen doen met vrienden en

Informatie voor nieuwe ouders

We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.