Het Team

img_9319-medium
Mijn naam is José Hazelaar. Ik ben getrouwd met Han en samen hebben wij 3 kinderen, die al geruime tijd uit huis zijn. Ook ben ik oma van twee prachtige kleindochters. Ik ben directeur van Het Kompas en van de Torenvalk in Leimuiden. Een leuke en afwisselende baan.
img_9321-medium Mijn naam is Marloes Schildkamp en ik werk als intern begeleider op het Kompas. Ik woon in Alphen aan den Rijn samen met Frank en onze twee jongens, Tim en Luuk. In mijn vrije tijd waterpolo ik en gaan we graag weg met vrienden.
img_9051-medium Hallo, ik ben Marijke Beenhakker. Ik werk op het Kompas in groep 3. Ik woon in Leiden samen met man en onze kinderen Marc en Marije. Wanneer ik tijd heb vind ik het heerlijk om te lezen en uitgebreid te koken. Maar ook spelletjes doen en fietsen zijn leuke activiteiten.
nel_kalkman Ik ben Nel Kalkman en leerkracht van groep 3. Ik ben getrouwd met Peter en we hebben 2 kinderen: Leonie en Daan.We wonen in Boskoop. Peter werkt in de boomkwekerssector. Ik sport graag; tennis en aerobics. Ik hou van koken en tuinieren. In de winter ga ik graag op skivakantie, in de zomer naar Frankrijk.
img_9103-medium Ik ben Stéphanie Kleijn. Ik kom uit Alphen a/d Rijn en ik sta voor groep 3-4-5b. Werken met hoogbegaafde kinderen vind ik een geweldige uitdaging. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard.
img_9204-medium Ik ben Marjolein van Dam en kom uit Alphen aan den Rijn. Ik ben de leerkracht van groep 7-8b. Hoogbegaafde kinderen begeleiden vind ik een echte uitdaging en doe ik met veel plezier. Ik heb mijn opleiding tot gevorderd talentbegeleider afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik mij o.a. gespecialiseerd in verschillende coachingstechnieken, executieve functies, mindset en faalvaardigheid. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen of tijd door te brengen met familie of vrienden.
img_9262-small Hallo! Ik ben juf Lianne, de juf van groep 4-5-6a. In 2010 ben ik getrouwd met Martin. Samen hebben wij twee kinderen, Hidde en Simme zitten allebei hier op school. Ik ben dol op paarden en paardrijden. Ook houd ik van lekker gezellig eten met vriendinnetjes en mooie dingen zien en beleven op vakantie.
Hallo. Ik ben Aranka Siereveld, 28 jaar en ik woon in Leiden. Dit schooljaar geef ik les aan groep 5-6b op maandag, dinsdag en vrijdag. Het begeleiden van hoogbegaafde kinderen is voor mij een echte uitdaging. Ik hoop de leerlingen veel te kunnen leren, maar ook zelf veel van de kinderen te leren. In mijn vrije tijd vind ben ik veel in de sportschool te vinden of breng ik mijn tijd door met vrienden.
Sabrina_Sidonio_da_Luz Hallo, ik ben Sabrina Sidonio da Luz. Ik woon met mijn man en drie kinderen in Nieuwkoop. Op het Kompas ben ik werkzaam als leerkracht van groep 5-6b op de woensdag en donderdag. Het werken met een groep hoogbegaafde kinderen vind ik heel prettig. Naast mijn werk ga ik er graag op uit met mijn man en kinderen. ‘s Zomers varen we graag op de Nieuwkoopse en Vinkeveense plassen.
Mijn naam is Janneke Fletterman. Ik ben in 2015 afgestudeerd tot onderwijsassistent.  Op maandagochtend, dinsdag en donderdag ben ik op Het Kompas te vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en lees ik graag een spannend boek voor de open haard. Ook ga ik graag wat met vriendinnen doen.
img_9408-small Ik ben Daniëlle Jansen. Ik kom uit Bodegraven en sta voor groep 7/8a. Ik ga in mijn vrije tijd graag naar het theater en musicals hebben dan de voorkeur. Daarnaast vind ik het heerlijk om gezellig met vrienden een paar dagen naar een leuke stad te gaan en daar alles te verkennen.
img_9155-small Ik ben Suzanne van Leeuwen. Ik kom uit Koudekerk aan den Rijn. Ik ben de leerkracht van groep 1-2. Als ik niet op school ben, ben ik veel met mijn paarden bezig of ga ik leuke dingen doen met vrienden en familie.

Privacyverklaring (PDF)